Olimpiada de Religie ortodoxă, etapa județeană are loc sâmbătă

1
161

Olimpiada de Religie ortodoxă, etapa județeană, se va desfășura sâmbătă, 23.03.2019, la Școala Gimnazială Nr.3 Slatina, începând cu ora 10.00.

Accesul elevilor în săli se va face în intervalul 9.00-9.30, pe baza carnetului de elev avizat sau a cărții de identitate. Machetele cu elevii participanți vor fi transmise până miercuri, 20.03.2019, ora 12.00, în format electronic la următoarea adresă de e-mail: scoalanr3@yahoo.com.

Pentru validare, tabelele cu elevii participanți la olimpiadă, semnate și ștampilate de către directorul unității de învățământ, vor fi duse în format letric la Școala Gimnazală Nr.3 Slatina, în dimineața susținerii probei.

La etapa județeană a olimpiadei de religie fiecare cadru didactic va participa cu maxim 5 elevi pentru fiecare an de studiu.

La etapa națională va merge doar primul clasat, elevul/eleva care va obține cel mai mare punctaj pentru fiecare an de studiu.

1 COMENTARIU

  1. Întrucât exista un fenomen de turbare și furt din banul public a proștilor genetic care iau cu asalt manualele școlare și calificativele cele mai bune pentru ca apoi sa acapareze funcții publice și sa fure banii publici prin legi și corupție se impune castrarea acestora și interzicerea ocupării de funcții publice care sa permită sa își spele prostia de neam cu funcții publice și umple buzunarele cu banii contribuabililor. Înaltele fete bisericești sa îi analizeze și sa îi lase repetenți pe dracii și hoții ăstia de oameni sa nu mai imputa și inflameze societatea cu problemele lor de invidie și caracter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here