Brico Depôt este acum și în Craiova

0
569

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, este acum și în Craiova, ca urmare a transformării magazinelor Praktiker în Brico Depôt.

Brico Depôt este acum mai aproape de clienții săi cu 34 de magazine, în 25 de oraşe. În noile magazine am îmbunătăţit şi simplificat experiența de cumpărare a clienţilor. Clienţii sunt aşteptaţi cu mii de produse inovatoare, de o înaltă calitate, uşor de instalat, adaptate oricărui spaţiu şi buget.

Obiectivul Brico Depôt este să facă îmbunătăţirea locuinţei accesibilă tuturor.

Un nou catalog: Idei pentru grădină și balcon

Clienții noștri ne-au spus că au nevoie de o sursă de inspirație și de sprijin, iar noi le oferim încredere în realizarea proiectelor lor în aer liber. Niciodată nu au existat mai multe posibilități de transformare a grădinii sau balconului. Dar fără produsele și serviciile potrivite, această amenajare poate fi o provocare, de aceea venim cu soluţii adaptate oricărui buget şi stil de viață. Oricine poate avea o grădină cu care să se mândrească. Găseşti mai multă inspirație pentru tine în cele 118 pagini ale cataloguluiIdei pentru grădină și balcon”, de la Brico Depôt!

Construiește-ți grădina așa cum îți dorești

Fiecare dintre noi își dorește o grădină frumoasă sau un balcon mai organizat, însă nevoia de a avea intimitate în aceste spații în care dorim să ne relaxăm alături de cei dragi rămâne o provocare. Pentru a răspunde acestei provocări, Brico Depôt propune soluții variate de garduri, de la panourile modulare și elegante Neva, care permit pătrunderea luminii, însă separă și păstrează intimitatea, până la paravane din bambus și garduri metalice din plasă, ideale pentru a forma un gard natural cu ajutorul plantelor agățătoare.

Ai grijă de grădina ta

Știm că nu este ușor să menții un aspect mereu îngrijit al grădinii. Însă cu produsele de irigare și uneltele potrivite, orice grădină poate deveni o oază de relaxare. Plantarea și întreținerea plantelor și legumelor nu au fost niciodată mai ușoare. Brico Depôt le pune la dispoziție clienților tot ce au nevoie, de la seminţe până la îngrășăminte naturale, unelte de grădină și mașini electrice. Noua gamă inovatoare Erbauer te ajută să-ţi întreţii uşor grădina și poți utiliza același acumulator pentru mai multe unelte, economisind astfel timp prețios.

Utilizează spațiul din balcon la potențial maxim

E greu să găsești suficient spațiu în balconul tău pentru toate ideile pe care le ai? La Brico Depôt, găsești inspirație și produse flexibile pentru amenajarea balconului. De la o gamă variată de ghivece care pot fi agățate de balustradă sau gard, până la mobilier conceput special pentru spații mici, care se poate plia și depozita eficient.

Dacă ți-am stârnit interesul, află că acestea reprezintă doar o mică parte din noile game de produse pe care le vei găsi la Brico Depôt din primăvara aceasta. Te invităm să descoperi mai multe în catalogul Idei pentru grădină și balcon, pe website, în aplicație, dar și în magazinele din toată țara.