Slatina, codașă în competiția ”Bucurie în mișcare”

0
88

Pentru al doilea an consecutive, orașul nostru a fost selectat să participle la campania ”Bucurie în mișcare” organizată de Asociația 11 Even Cluj. Dacă anul trecut manifestarea găzduită pe Esplanada din centrul orașului a suscitat un deosebit interes din partea tuturor iubitorilor de mișcare șI sport, sperăm ca în acest an participarea să depășească cotele de anul trecut, iar manifestarea să devină tradițională. În 2018 slătinenii mai mici sau mai mari au avut prilejul să participle la diverse competiții de minifotbal, tennis de masă, baschet, tir cu arcul, badminton, precum șI la demonstrații de karate, zumba, fittnes etc.

Pentru a fi selectați trebuie ca toți cei care fac mișcare începând de la cele mai fragede vârste să posteze până vineri, 15 martie 2019, între 1 și 5 fotografii sau filmulețe pe Facebook sau Instagram, menționând orașul pe care-l susțin. Specificarea numelui orașului e suficientă, însă dacă se dorește se poate  pune și un # înainte.
Dacă postezi pe Instagram, e important să dai tag @BucurieInMiscareRomania pe poză.
Dacă postezi pe Facebook, dă tag @BucurieInMiscareRomania în descriere.

Aveți grijă ca postările să fie publice.

Slatina face parte din Grupa a III-a, alături de orașele: Alba Iulia, Reșița, Deva, Roman, Bistrița, Vaslui și Târgoviște.

În momentul de față situația orașului nostru nu este una foarte bună, căci ne aflăm în zona fierbinte a clasamentului. Cu toate acestea, speranța unei reușite rămâne în picioare deoarece fiecare postare aduce orașului nostru 10 puncte, iar casamentul se poate schimba în orice moment. Cu ajutorul vostru și al postărilor voastre, Slatina poate reveni în fruntea grupării, căștigând astfel dreptul de a găzdui festivalul ”Bucurie în mișcare” în perioada mai-iunie. Împreună vom reuși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here