Bursa generală a locurilor de muncă, în 12 aprilie

0
314

Oltenii fără un loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă sunt aşteptaţi pe 12 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  (AJOFM) Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Olt, Elena Iordache, evenimentul va avea loc la Slatina, iar în funcţie de numărul angajatorilor participanţi bursa ar putea fi organizată şi la Caracal. Agenţii economici care vor participa la Bursă vor avea prilejul de a recruta şi selecta personal, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

AJOFM Olt va demara, în următoarea perioadă, acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participanţilor la bursă. Angajatorii interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante la sediul instituţiei din Slatina, strada Prelungirea Crişan, numărul 2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro, cât şi pe fax 0249/432.276.