Târg de adopție canină -9 MARTIE

1
142

Zi de zi, de pe străzile Slatinei sunt adunați zeci de câini, care ulterior ajung în adăpostul de la Sărăcești. Pentru a le oferi șansa de a-și găsi o familie iubitoare, care să le ofere un cămin cald și o bucată de pâine, conducerea adăpostului va organiza sâmbătă, 9 MARTIE 2019, un târg de adopţii canine.
Adăpostul Sărăcești este situat pe strada Prunilor, nr.8 (fostul poligon). Târgul va avea programul între orele 10 – 14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10, timpul este nefavorabil, acesta se anulează urmând a se reprograma.
Persoanele care doresc să adopte un animal, pot vizita pagina de Facebook a ”Serviciul Public de Gestionare a Cainilor Fara Stapan Slatina”, acolo unde, zi de zi sunt prezentate animalele care intră în adăpost, precizându-se și strada de unde au fost capturate.

Acte necesare în vederea adopției conf. art 8 alin 3 din Ordonanta de urgență nr 155/2001: Persoanele fizice pot adopta în următoarele condiții: vârsta peste 18 ani; dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele; copie BI/CI; dovada venit (adeverință salariat/extras cont/talon de pensie).
Adoptia de către ONG-uri și alte persoane juridice: Dovada spațiului de cazare contract de închiriere sau contract de comodat a spatiului, act propietate, copie CUI, delegație, ștampilă.

Obligațiile Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adopției sunt următoarele: să sterilizeze și să deparaziteze intern câinele; să identifice câinele și să centralizeze datele proprietarului; să vaccineze antirabic câinele și să aducă la cunoștința proprietarului obligativitatea vaccinării anuale. Toate procedurile efectuate de Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adoptiei  sunt gratuite : sterilizare, microcipare, deparazitare, vaccin antirabic, carnet de sănătate, introducere în RECS. Persoanele care nu au cum să facă dovada veniturilor nu pot adopta.

Pentru fiecare adopție, persoanele fizice vor primi din partea conducerii adăpostului canin de la Sărăcești, o perie, o lesă și o zgardă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here