Fotbal: CSM Slatina – „U” Craiova 1948 2-3 (2:2)

0
176

CSM Slatina a pierdut, sâmbătă, 23 februarie, meciul amical în compania echipei „U” Craiova 1948, scorul final fiind 2-3 pentru oaspeţi.

Scorul a fost deschis de Claudiu Bălan în minutul 10. Un sfert de oră mai târziu, Cristian Preda aducea un punct echipei slătinene, realizând astfel egalul dintre echipe. Un alt jucător slătinean, Cosmin Căpățână aducea un nou punct CSM-lui în minutul 38. Avantajul pe tabela de marcaj pentru gazde nu a ţinut mult, căci Răducanu a mai dus un gol Craiovei în minutul 42, realizându-se astfel egal între cele două echipe. Tot Răducanu este jucătorul care a marcat golul decisiv în minutul 82 pentru Craiova, aducându-le astfel victoria oaspeţilor.

A fost un meci spectaculos, cu multe faze tensionate, dar şi unul cu ghinion pentru fundașul central al echipei slătinene, Adrian Bărbuți. Acesta a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost călcat pe degetele de la mâna dreaptă.

Antrenorul echipei slătinene, Bobi Verdeș, a utilizat tot lotul, pe parcursul actului secund efectuând mai multe schimbări.

Pentru CSM Slatina au marcat: Cristian Preda (min. 25) şi Cosmin Căpățână (min. 38).