Încă se mai fac înscrieri la Olimpiada Națională Corală, etapa județeană

0
115

Olimpiada Națională Corală, etapa județeană, se va desfășura pe 23 februarie 2019, la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina, începând cu ora 10.00.

Fișele de înscriere se vor depune la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, Slatina, și vor fi transmise pe adresa de mail: cnv_ntitulescu@yahoo.com, până la data de 22.02.2019.

În Regulamentul de organizare prevăzut de Inspectoratul Școlar Județean Olt se menționează faptul că acele coruri care se înscriu pot aibă până la 40 de membri, cu sau fără acompaniament.

Concursul se organizează pe două categorii cărora le corespund următoarele niveluri de școlarizare: coruri de elevi din învățământul gimnazial, categorie la care pot participa și corurile palatelor/cluburilor elevilor și corurile de elevi din învățământul liceal și profesional.

Pentru nivelul de învăţământ gimnazial, competiția se desfășoară pe următoarele secţiuni: coruri din școli de artă – muzică, coruri din școli – altele decât cele de artă – muzică; coruri de la palatele/cluburile elevilor.

Pentru nivelul de învăţământ liceal, competiția se desfășoară pe următoarele secţiuni: coruri de la licee/colegii de artă; coruri de la licee/colegii cu program normal; coruri de la liceele/seminariile teologice.

Vor promova la etapa zonală formațiile corale care vor obține la etapa județeană minimum 97 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here