40 de milioane de euro pentru o hală la Pirelli

0
790

Dezvoltatorul belgian WDP va investi aproximativ 40 de milioane de euro în construcția unei noi hale la Slatina pentru compania de anvelope auto Pirelli. Noul spațiu, în suprafață de 60.000 mp, va permite producătorului extinderea capacității de producție existente în România.

Proiectul pe care îl realizează WDP pentru Pirelli Slatina vizează doar construirea unui spațiu de depozitare cu suprafața de 60.000 metri pătrați. Spațiul de depozitare va fi închiriat de Pirelli pentru depozitarea propriilor produse.

Noua hală va fi construită chiar lângă locația Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție.

Locația Pirelli din Slatina este situată în vestul Bucureștiului, pe autostrada Craiova-Pitești.
După finalizarea construcției – preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 – Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței.

„Construcția acestei hale noi va optimiza cel mai important punct de producție al Pirelli și va asigura viitorul acestei locații”, declară Jeroen Biermans, Manager General al WDP în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here