Reprogramare

1
91

Meciul de handbal dintre CSM Slatina și Gloria Buzău contând pentru 16-imile ”Cupei României”  programat să se desfășoare duminică 17 februarie a fost reprogramat pentru data de luni 18 februarie începând cu ora 18:00 în sala LPS Slatina. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că jocul urma să fie transmis la televiziune. Postul TV care urma să efectueze transmisia a renunțat la acest lucru și în aceste condiții FRH a reprogramat întâlnirea.

Meciul cu Gloria Buzău va fi un joc în care handbalistele antrenate de Victorina Bora vor lua contact cu jucătoarele pe care le vor întâlni și în campionat pe data de 3 martie, joc mult mai important pentru configurația clasamentului Ligii Florilor. Slătinencele simt din plin ”ascensiunea” echipei Dunărea Brăila și au ca obiectiv păstrarea locului 10 în clasament, loc care asigură prezența în eșalonul de elită și anul viitor fără turneu de baraj.

Biletele se vor pune în vânzare vineri, 15 februarie, la casieria CAO de pe Bulevardul A.I. Cuza, începând cu ora 10:00. Abonamentele pentru Liga Florilor rămân valabile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here