Tenis de câmp: Slătineanca, Monica Niculescu, performanță uluitoare în FED CUP!

0
267

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa reprezentativă de tenis de câmp a României a susținut întâlnirea contând pentru sferturile de finală ale competiției FED CUP, la Ostrava în Cehia. Jucătoarele noastre au evoluat în compania echipei Cehiei, echipă formată din jucătoare de Top 10, precum și cel mai bun dublu din lume la această oră.
Dacă Simona Halep a reușit să aducă 2 puncte naționalei României, greul a căzut pe ”dublul” Irina Begu și Monica Niculescu care trebuiau să aducă punctul calificării naționalei noastre în semifinale. Cehoaicele Siniakova și Krejcikova, ocupantele locului I în clasamentul WTA, porneau ca favorite, însă dublul românesc a avut o prestație care a ținut cu sufletul la gură cei 7.000 de spectatori prezenți, inclusiv circa 200 de suporteri români.
Cu o evoluție extraordinară, Monica Niculescu, jucătoare născută la Slatina, la 25 septembrie 1987, a fost artizanul principal al acestei frumoase victorii a naționalei României. Alături de Irina Begu, Monica a făcut o bună propagandă acestui sport care devine pe zi ce trece tot mai popular în țara noastră.
Slătinenii trebuie să fie mândri că o astfel de sportivă s-a născut pe malurile bătrânului Alutus vine să completeze galeria marilor sportivi care alcătuiesc tabloul sportiv al orașului nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here