56 de telefoane mobile, sustrase de doi corăbieni

0
231

În noaptea dintre lunile ianuarie și februarie, doi cetățeni din Corabia au săvârșit un furt calificat în incinta unui magazin de electronice din localitate. În cursul zilei de 10 februarie s-au demarat percheziții domiciliare fiind identificate 27 dintre telefonele sustrase, precum şi suma de 4 000 de lei cash.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii I.G.B. şi C.N.-I. , pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prev. si ped de art.229 alin 1 lit. b,c, şi d şi alin 2 lit. b C.p. rap. la art 228 alin. 1 C.p., constând în aceea că în noaptea de 31.01/01.02.2019, cei doi inculpaţi, mascaţi, au forțat ușa de acces a magazinului S.C. E.G.I. S.R.L., din oraşul Corabia au pătruns în interior și au sustras dintr-un dulap metalic un număr de 56 telefoane mobile de diferite mărci”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia.

Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către organele de poliţie, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Corabia cu propunerea de arestare preventivă.

Prejudiciul total cauzat este de 72.185 de lei, dintre care 70.000 lei reprezintă contravaloarea celor 56 de telefoane mobile sustrase, iar suma de 2.185 a fost furată din magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here