Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare, la Caracal

0
402

În perioada 8-10 februarie 2019, pe platoul din fața Primăriei Caracal se va desfășura ”Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare”. În această perioadă, și Slatina va găzdui acest eveniment, pe Esplanada din centrul orașului.

Bucătarii celebrului restaurant ”Taverna Racilor” Herăstrău și Paul`s Seafood vor găti pentru gurmanzi sute de kilograme de raci, creveți, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi, hamsii.

Meniul bucătarilor se anunţă unul gustos după cum urmează: Creveţi în sos de vin (250gr), Creveţi mari la grill (250gr) ,Tentacule în sos (250gr) ,Tentacule la grătar (250gr), Calamar în sos diavola (250gr), Frigărui fructe de mare, Rapane în sos de vin (250gr), Carne scoica în sos roşu (250gr), Scoici în vin (500gr), Mix fructe de mare în sos (300gr), Dorada la gratar (400gr), Biban roşu de mare (400gr), Paella cu fructe de mare (350gr), Somon la grătar (250gr), Raci fierți (250gr), Calamari pane, Scoici pane, Păstrav, Rechin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here