FESTIVALUL RACILOR ȘI AL FRUCTELOR DE MARE, LA SLATINA

0
994

Cel mai mare festival cu preparate din fructe de mare din Europa vine la Slatina.

În perioada 24 – 27 ianuarie 2019, pe Aleea Independenței, Festivalul Racilor şi al Fructelor de mare îşi deschide larg porţile pentru slătineni.

Echipa ”Taverna Racilor” Herăstrău și Paul`s Seafood invită toţi slătinenii să ia parte la cel mai mare sărbătoare a fructelor de mare din România!

Bucătarii celebrului restaurant ”Taverna Racilor” Herăstrău și Paul`s Seafood vor găti pentru gurmanzi sute de kilograme de raci, creveți, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi, hamsii.

Meniul bucătarilor se anunţă unul gustos după cum urmează: Creveţi în sos de vin (250gr), Creveţi mari la grill (250gr) ,Tentacule în sos (250gr) ,Tentacule la grătar (250gr), Calamar în sos diavola (250gr), Frigărui fructe de mare, Rapane în sos de vin (250gr), Carne scoica în sos roşu (250gr), Scoici în vin (500gr), Mix fructe de mare în sos (300gr), Dorada la gratar (400gr), Biban roşu de mare (400gr), Paella cu fructe de mare (350gr), Somon la grătar (250gr), Raci fierți (250gr), Calamari pane, Scoici pane, Păstrav, Rechin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here