Trei dosare pentru ambulanțierii din Corabia: delapidare, fals și uz de fals

1
425

Cei 14 salariați ai Serviciului de Ambulanţă Corabia sunt trimiși în judecată, sub obiectul de delapidare, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals. Încă unul este în stare de libertate.

„În cursul anului 2018, inculpații în calitate de angajați în funcția de conducători auto ai ambulanțelor de la Stația de Ambulanță Corabia şi-au însuşit combustibil de la autoutilitare, combustibil rezultat în urma deplasării cu viteze reduse la evenimente, iar pentru justificarea cantităţilor de carburant însuşite au întocmit foi de parcurs conţinând date ce nu corespund realităţii”, se arată în rechizitoriul realizat de procurorii din Corabia.

Funcțiile celor aflaţi sub cercetare au fost scoase la concurs de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Au fost zece la număr cei care au reușit să treacă și de proba interviului, și de proba scrisă. Aceștia au fost angajați pe o perioadă determinată, doar până când se vor întoarce pe post titularii.

1 COMENTARIU

  1. cand astia furau sau isi bateau joc de bolnavii care aveau nevoie de ajutor urgent, unde era conducerea SJA Olt? Dar ce mai ma intreb eu, cand manager ,cine credeti ca este? Nimeni alta decat sotia condamnatului Prina! Ce o califica pe ea sa stea pe functia asta? Numai pilele si tupeul de neam prost, caci altfel n-are nicio pregatire. O scoala facuta la apelul bocancilor nu cred ca poate so faca mare economista, cand o contabila cu pregatire medie matura cu ea pe jos, de cata carte stie. D-le procuror de caz, asupra acestei situatii nu va aplecati? Stiu ca managerul nu sta numai cu curul pe scaun ci raspunde ( chiar si penal) de tot ce se intampla in unitate. Ca tot le place sa confunde unitatea cu gradina lu tacsu. Halal tara, daca am ajuns sa ne conduca asemenea hahalere! Asta este parerea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here