Slatina: Manifestări organizate cu prilejul împlinirii a 651 de ani de la prima atestare documentară

0
377

Primăria și Consiliul Local Slatina organizează câteva evenimente pentru a sublinia importanța primei atestări documentare a municipiului Slatina, care a avut loc cu 651 de ani în urmă.

Astfel că, în perioada 20 – 24 ianuarie au loc manifestări cu privire la performanțele celor din domeniul sportiv, cultural, economic, dar și cele mai de impact idei pe plan social.

Iată programul:

În ziua de duminică, 20 ianuarie 2019, începând de la ora 8:30 sunt așteptați la Gala Campionilor toți sportivii, elevii, antrenorii și profesorii care au reușit să se întoarcă din competiții cu calitatea de învingători. Aceștia vor primi câteva distincții din partea municipalității.

În schimb marți, 22 ianuarie, de la ora 17.00, este planificată Gala Superlativelor, unde se vor decerna distincția „Cetățean de onoare” și „Diplomă de merit” persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2018 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina.

Iar joi, 24 ianuarie, se va desfășura Gala Seniorilor, de la ora 17.00, când se vor premia familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2018.

Toate evenimentele prevăzute vor avea loc la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here