Frigider, televizor și alte electrocasnice date ca premii la Ziua Comunei Negreni

0
190

Duminică, 13 ianuarie, începând cu ora 11.00 are loc a III-a ediție a Zilei Satului Negreni. Evenimentul este organizat de Compania Premium Porc Negreni în parteneriat cu Primăria Scornicești.

În centrul localității, bucătarii din cadrul „Frăției Ceaunelor” vor servi tuturor participanților pomana porcului, iar primii 250 dintre localnici vor primi câte o cană personalizată.

La „Ziua Satului Negreni” va fi organizat și un concurs inedit, destinat participanților cu domiciliul în Negreni, conform actelor de identitate. Pentru a câștiga unul dintre premiile puse în joc, aceștia trebuie să compună o poezie pe care să o dedice porcului. Poezia trebuie să conțină următoarele cuvinte cheie: ”Premium Porc”, ”Negreni”, ”odă porcului”, ”premii cu sacul”. De asemenea, poezia trebuie să aibă între 2-4 strofe.

Premiile sunt următoarele:

–           Marele Premiu: un frigider;

–           Premiul II: un televizor;

–           Premiul III: un aspirator;

–           Premiul III: cuptor cu microunde;

–           Mențiune: fier de călcat;

–           Mențiune: tigaie;

Muzica și voia bună sunt asigurate de către Taraful ”Mircea Enache” din Morunglav. De asemenea, la petrecerea de la ”Ziua Satului Negreni” va evolua și Ansamblul ”Călușul” din Scornicești – instructor coregraf – Nelu Ene. Spectacolul va fi prezentat de către Romică Prioteasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here