ISU Olt, la ceas de bilanț. Un nou punct de lucru este pasul următor

0
337

Joi, 10 ianuarie 2019, în prezența domnului Colonel Mihai-Mirel GUȚĂ, Șeful Direcției Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnului Prefect al județului Olt, Petre-Silviu NEACȘU, domnilor Vicepreședinți ai Consiliului Județean Olt, Virgil DELUREANU și Ioan CIUGULEA, șefilor instituțiilor județene cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt colaborează, a colegilor, voluntarilor și reprezentanților mass-media, a fost prezentat bilanțul anului 2018 de către ISU ”Matei Basarab” Olt. 

Peste 7300 de evenimente au fost gestionate de pompierii olteni pe parcursul anului trecut.

„Doamnelor și domnilor, vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată instituției noastre, mulțumesc tuturor instituțiilor cu care inspectoratul a colaborat în anul 2018 și care s-au implicat în acțiunile de salvare a vieților și bunurilor cetățenilor județului Olt.

Doresc să le mulțumesc colegilor mei pentru profesionalismul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor de salvare, pentru implicarea în activitățile unității și pentru aportul adus în obținerea acestor rezultate.

Vă doresc mult succes în îndeplinirea misiunilor, multă sănătate, dumneavoastră și familiilor dumneavoastră și un an 2019 plin de realizări!”, a încheiat domnul Locotenent-colonel Adrian TĂNASE, Inspector Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt.

Printre obiectivele pentru anul în curs, ISU își dorește să operaţionalizeze un nou punct de lucru în nordul judeţului, astfel încât să poată acoperi intervenţiile de pe întreg teritoriul.

„Prin crearea unei noi baze în nordul judeţului, toate situaţiile de urgenţă din judeţ vor putea fi gestionate de ISU Olt. Eu sper ca prin implicarea autorităţilor locale şi judeţene să reuşiţi acest lucru, cu atât mai mult că urmează să fie demarat şi proiectul de achiziţie a autospecialelor de pompieri, iar cel pentru ambulanţe este în curs de livrare a echipamentelor şi a autosanitarelor. Din punct de vedere al dotării aveţi poarta deschisă, trebuie să reuşim pe partea cealaltă a amenajării spaţiului respectiv şi să putem să-i dăm drumul, în acest an”, a declarat colonelul Guţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here