DEZASTRU LA CONCURSUL DE ASISTENŢI MEDICALI PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN SLATINA

0
3113

 Doar 37 de  candidaţi din cei 115 interesaţi de un post de asistent medical au reuşit să treacă de proba scrisă a concursului. Unii candidați nu au reușit să scoată nici măcar 5 puncte din 100. Ba, mai mult lucrarea unui candidat a fost notată cu 0 puncte.  

 S-au afişat rezultatele probei scrise a examenului de asistenţi medicali pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina. Este vorba despre 17 posturi scoase la concurs în luna noiembrie. Deşi zeci de persoane şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul celei mai mari unităţi sanitare cu paturi din judeţ, puţini sunt cei care au reuşit să şi promoveze proba scrisă.

Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 puncte, au existat candidaţi care au obţinut 3 puncte, 2,5 puncte, 2 puncte, ba chiar a fost o lucrare notată cu 0 puncte. Pe de altă parte, cea mai mare notă obținută de un candidat a fost 92 de puncte. De menționat că, 12 candidați au lipsit de la examen, în timp ce unul dintre candidați a fost exclus din examen. Pentru cei care au trecut de proba scrisă a concursului, joi, 20 decembrie, urmează interviul.