Atenție! Toți abonații RCS&RDS vor beneficia de asta din ianuarie 2019

0
809

Surprize de la RCS&RDS! Toți clienții colosului vor beneficia de asta din ianuarie 2019. Timp de trei ani, iubitorii handbalului vor avea șansa de a urmări pe posturile Digi Sport cele mai spectaculoase competiții internaționale și europene de handbal masculin și feminin.

Campionatul Mondial de Handbal masculin va fi primul difuzat pe Digi Sport, scrie bugetul.ro. În competiţie s-au calificat 24 de echipe care îşi vor disputa titlul în perioada 10 – 27 ianuarie 2019, în Germania şi Danemarca. Noutatea turneului este echipa unificată a Coreei de Nord şi de Sud. Echipa de handbal masculin a României a fost eliminată de Macedonia în play-off.

La finalul anului viitor, fanii handbalistelor române le vor putea revedea şi susţine, la Digi Sport, la Campionatul Mondial de Handbal, desfăşurat în Japonia (30 noiembrie – 15 decembrie 2019), pe Crina Pintea – cel mai bun pivot al Campionatului European 2018 – şi Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Europenelor. Echipa feminină de handbal a României şi-a asigurat calificarea după ce a obţinut locul patru la turneul final al Campionatului European, desfăşurat   luna aceasta, în Franţa.

Digi Sport va transmite, de asemenea, campionatele europene de handbal masculin şi feminin din 2020. Turneul european de handbal masculin din 2020 va fi primul în care se vor califica 24 de echipe, astfel că se vor juca mai multe meciuri, respectiv 65 în loc de 47 de meciuri, ceea ce le va oferi o şansă în plus la calificare tricolorilor.

Digi Sport transmite, în exclusivitate, până în 2021, 50 de turnee WTA pe an, unde evoluează numărul 1 mondial Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cârstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, aflate între primele 100 de jucătoare ale lumii. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile din ATP 1000 şi 500, Fed Cup şi Cupa Davis.

Alături de meciurile din Liga 1, Liga 2 si Cupa Romaniei, grila de programe Digi Sport include cele mai importante competiţii europene de fotbal – UEFA Champions League şi UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 şi Bundesliga, dar şi Formula 1 sau turnee de baschet şi volei, astfel încât să ofere tuturor telespectatorilor acces la competiţiile preferate şi sportivii favoriţi.

Sursa: capital.ro