Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt face angajări! Pentru mai mult de jumătate din posturi nu e nevoie de vechime

0
1153

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Olt va organiza, în perioada 03-08 ianuarie 2019 , concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 10 posturi de asistent registrator, referent debutant și consilier cadastru. Cei interesați își pot depune dosarele până pe 19 decembrie 2018, ora 16.00.

Astfel, instituția angajează la Serviciul Publicitate Imobiliară: trei asistenți registratori debutanți pentru Birourile de Relații cu Publicul din Balș, Caracal și Corabia (studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, fără vechime în muncă);  trei referenți debutanți  (studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, fără vechime în muncă); 1 asistent registrator principal gradul II –la BCPI Slatina (studii universitare cu diplomă de licenţă, profilul științe juridice – specializarea drept, vechime în specialitate minim 6 luni: doi asistenți registratori principali debutanți – la BCPI Slatina (studii universitare cu diplomă de licenţă, profilul științe juridice – specializarea drept, fără vechime în specialitate). Și la Serviciul Cadastru, unitatea are nevoie de un consilier cadastru gradul II (studii universitare cu diplomă de licenţă– specializarea cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre şi cadastru, vechime în specialitate minim 6 luni).

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt, Slatina, str. Arcului nr. 20 sau la numerele de telefon 0249. 437.930, 0249. 434.510; e-mail: dorina.mihailescu@ancpi.ro.