Ce a decis conducerea ISJ Olt în cazul profesorului de religie de la Școala Gimnazială Dăneasa

4
746

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Olt a finalizat ancheta în cazul profesorului de la Școala Gimnazială din satul Berindei, comuna Dăneasa care a înnoptat cu 22 de elevi în Catedrala din Alba Iulia, pentru că nu avea asigurată cazarea.

  Inspectorii şcolari care au desfășurat controlul la școala din Dăneasa spun că au existat două vicii de procedură constând în neîndeplinirea demersurilor necesare pentru asigurarea unei nopți de cazare a copiilor și necooptarea a încă unui cadru didactic însoțitor . În urma acestui eveniment reprezentanții ISJ Olt au propus declanșarea procedurii cercetării disciplinare împotriva profesorului de religie Ion Bobea și a directorului Școlii Gimnaziale Dăneasa, Georgian Dănescu.

Într-un comunicat remis la redacție de conducerea ISJ Olt se fac următoarele precizări:

Cu privire la incidentul petrecut la Alba – Iulia în data de 01.12.2018, cu ocazia excursiei organizate pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri de către Școala Gimnazială Dăneasa, prin domnul profesor BOBEA Ion

Inspectoratul Școlar Județean Olt face următoarele precizări: în urma verificărilor efectuate în data de 03.12.2018 de către reprezentanții

Inspectoratului Școlar Județean Olt s-a constatat că, în marea majoritate, dosarul organizării excursiei a fost întocmit cu respectarea reglementărilor legale în vigoare; s-au constat două vicii de procedură constând în neîndeplinirea demersurilor necesare pentru asigurarea unei nopți de cazare a copiilor și necooptarea a încă unui cadru didactic însoțitor; s-a propus declanșarea procedurii cercetării disciplinare a domnului profesor BOBEA Ion, precum și a domnului profesor DĂNESCU Georgian, director al Școlii Gimnaziale Dăneasa, se arată în comunicatul ISJ Olt.

 

 

 

4 COMENTARII

  1. ….in loc sa -l felicite ca a cinstit Centenarul ,ducand copiii sa vada spiritul acestei mari sarbatori si sa auda entuziasmul Unirii, madam ministru si posturi de mahala tv ,se intrec in a propune pedepse,masuri,bla,bla…. !…ardelenii,basarabenii, ne-au dat o lectie de iubire de tara si au venit la Alba….s-o arate..! dn pacate chiar acolo ,la sfarsit au fost umiliti si indepartati de dusmanii acestei tari si de polticienii vanduti sau prosti..!.pe patriotii veniti de la Maramures,Carei ,Covasna ……i-au tinut pe camp si nu i-au onorat la tribuna….unde se lafaiau un presedinte antiroman si sri-istii care-i pazesc trufia ….asa au crezut unii sa cinsteasca Marea Unire….fara acei care au venit s-o onoreze…..rusine Hava,Johanis,Helvig,…pdl-ii lui Blaga si Turcana…..!

  2. Draga coleg , te rog mult sa ataci in instanța -inclusiv decizia de constituire a comisiei de dișciplina.Vei caștiga cu siguranța.Te putem ajut cu casă de avocatură , cât si financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here