Peste 6.200 de slătineni primesc de la primărie TICHETE SOCIALE de CRĂCIUN. Vezi când va începe distribuirea acestora

0
332

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a tichetelor sociale de Crăciun începând de miercuri 28 noiembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Din numărul total de 6.385 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net demaximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 6.219 persoane, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 15 septembrie – 19 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

„Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, se mai arată în comunicat.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 73 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe sit-eul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.