Anunț pentru toți clienții Digi!

0
775

Anunț important pentru toți clienții Digi! Digi 4K, prima televiziune din România care emite Ultra HD, a fost lansată în week-end-ul de-abia încheiat. 

De sâmbătă, 24 noiembrie, postul a intrat în etapa de teste și abonații Digi TV experimentează, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport și documentare.

Într-o primă etapă, postul este disponibil pentru abonații din marile orașe și, treptat, difuzarea se va extinde la toată rețeaua de abonați la servicii de televiziune digitală.

Postul este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se realizează doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

„Pentru Digi | RCS & RDS, testarea și apoi lansarea televiziunii Digi4K, în premieră în România, continuă istoria noastră de 25 de ani în a oferi cele mai bune servicii, la cele mai competitive prețuri din piață și pentru orice categorie de consumatori”, a anunțat Valentin Popoviciu, vicepreședinte al Grupului Digi | RCS & RDS.

Sursa: bugetul.ro