Turiștii stau în șubă la Hotel Parc Slatina

0
1406

De câteva zile în Slatina, precum și în România, este un val de aer polar, ceea ce face ca temperaturile de afară să fie foarte scăzute, iar în interiorul locuințelor să fie nevoie de actori termici.

Cu toate acestea, una dintre cele mai mari unități hoteliere din județul Olt, Hotel Parc, ne face de râs prin condițiile de cazare pe care le oferă turiștilor. În cursul dimineții am primit la redacție un telefon din partea unui turist care a locuit noaptea trecută acolo, obligat fiind de lipsa locurilor de cazare din oraș.

”Este incredibil ca în asemenea condiții de frig existente ca într-un hotel de trei stele, cum este acest Hotel Parc, să nu ai asigurată căldura necesară. Am stat noaptea trecută la temperaturi de 15-16 grade, îmbrăcat gros, pentru că aerul condiționat din cameră nu a făcut față la întreaga suprafață a camerei și nu mai vorbesc de baie. Aș vrea să sesizați dumneavoastră organele abilitate în această direcție, eu nu sunt din județul Olt”, ne-a declarat turistul din județul Cluj.

Redacția a verificat informația primită la recepția hotelului, atât prin telefon, cât și fizic. Recepționerul de serviciu a recunoscut că nu s-a dat drumul la căldură, deși unitatea funcționează la capacitate și că turiștii pot folosi aerul condiționat, îndrumându-ne să ne adresăm soției patronului, Oana Goanță.

Redacția s-a adresat către Oficiul de Protecție al Consumatorului Olt și așteptăm cu interes să aflăm ce măsuri se vor lua.