Olt: A lovit o femeie cu mașina și a fugit de la locul accidentului

0
897

O femeie de 55 de ani a ajuns la spital, miercuri seara, după ce a fost lovită pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina de un autoturism al cărui șofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, femeia încerca să traverseze strada prin loc nepermis  când a fost accidentată.

„Din primele verificări, se pare că o femeie de 55 de ani, în timp ce a traversat strada prin loc nepermis și fără sa se asigure, ar fi fost accidentată de un autoturism, conducătorul auto părăsind locul accidentului”, a declarat inspectorul principal Alexandra Dicu.

În scurt timp polițiștii Biroului Rutier Slatina au reușit să-l identifice pe conducătorul autoturismului. Acesta era băut. „Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, din municipiul Slatina. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,71 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a adăugat Dicu. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.