Accident rutier cu două victime în Olt. O femeie însărcinată a fost transportată la spital

0
713

Două persoane, printre care și o femeie însărcinată au ajuns joi seara la spital, în urma unui accident petrecut Drumul Național 64, în localitatea Strejești. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini în care se aflau șase persoane.

Potrivit polițiștilor, răspunzător de producerea accidentului rutier este un tânăr de 22 de ani care nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta. „Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului și, din primele verificări, au stabilit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Ștefănești, în timp ce se deplasa pe Drumul național 64, din direcția Drăgășani către Slatina, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul din fața sa, condus regulamentar de o femeie, de 32 de ani, din București. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtărorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Imediat după producerea accidentului la fața locului s-au deplasat pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„Echipajul SMURD a preluat o femeie, în vârstă de 32 de ani, conducătoare auto, fără urme vizibile de traumă, cu dureri abdominale, însărcinată în aproximativ cinci săptămâni. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a preluat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Verguleasa, cu fractură humerus drept, pasager în celălalt autoturism implicat în accident. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu. Celelalte persoane implicate în accident au refuzând transportul la spital. Polițiștii olteni au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.