Peste 50 de firme din Olt, premiate la Topul Naţional al Firmelor. Vezi lista firmelor premiate

0
1165

Pe 7 noiembrie, la Bucureşti, a avut loc Topul Naţional al Firmelor din România, eveniment care răsplăteşte excelenţa în afaceri. În clasamentul întocmit la nivel naţional s-au regăsit şi 53 de firme din Olt care s-au remarcat în domeniile în care activează.

 Unii dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din ţară și-au dat întâlnire miercuri, 7 noiembrie, la „Romexpo”, pentru a lua parte la cea de-a a XXV-a ediție a Topului Naţional al Firmelor Private din România. În cadrul Galei Excelenţei în afaceri au fost recunoscute meritele întreprinzătorilor şi promovate cele mai performante companii. Potrivit preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Olt, Dorel Mocan, prezent la eveniment, în topul naţional al firmelor s-au regăsit şi 53 de societăţi din Olt, clasate pe locurile I, II și III în domeniile în care activează, în anul 2017.

Printre firmele care au premiate în cadrul festivităţii se numără: Alro, Pirelli, Prysmian Cabluri și Sisteme, TMK Artrom, Alro Extrusion, SC Delta Aluminiu SRL, SC Bekaert SRL, Floris Uno Carn SRL, Pop Industry SRL, Tunsoiu SRL, Luxury Accesories Italia SRL, Pitval Com SRL, Izocer SRL, Industrial Trans Cocs SRL, Semincer SRL, Sofir Agro SRL, Standard Trading SRL, Prima Expert Concorf Md SRL, Paul Farm Vet Expert SRL, Diatrans SRL, Agrocosm Consult SRL, Tehnicreclam MV SRL, Caprice Piramid Com SRL, Complex-Stratulat SRL, Geo Rik Electro Tehnologic SRL, Dabu District Grup SRL, Brad SRL, Oltwam SRL, Cam Vlarom SRL.

Iată lista completă a firmelor din Olt, premiate la Topul Naţional al Firmelor:

FLORIS UNO CARN SRL SRL- INDUSTRIE

LUXURY ACCESSORIES ITALIA SRL SRL- INDUSTRIE

POP INDUSTRY SRL SRL- INDUSTRIE

DELTA ALUMINIU SRL SRL- INDUSTRIE

ALRO SA SA- INDUSTRIE

BEKAERT SLATINA SRL SRL- INDUSTRIE

PITVAL COM SRL SRL- INDUSTRIE

IZOCER SRL SRL -INDUSTRIE

PRYSMIAN CABLURI SI SISTEME SA – INDUSTRIE

INDUSTRIAL TRANS COCS SRL SRL- INDUSTRIE

SEMINCER SRL SRL- AGRICULTURA, SILVICULTURA, PESCUIT

SOFIR AGRO SRL SRL- AGRICULTURA, SILVICULTURA, PESCUIT

TUNSOIU SRL SRL- SERVICII

STANDARD TRADING SRL – SERVICII

PRIMA EXPERT CORCONF MD SRL – SERVICII

PAUL FARM VET EXPERT SRL – SERVICII

DIATRANS SRL – SERVICII

AGROCOSM CONSULT SRL – SERVICII

TEHNICRECLAM MV SRL – SERVICII

CAPRICE PIRAMID COM SRL – COMERT

COMPLEX‐STRATULAT SRL SRL- COMERT

GEO RIK ELECTRO TEHNOLOGIC SRL – COMERT

DABU DISTRICT GRUP SRL – COMERT

BRAD SRL  -COMERT

OLTWAM SRL – COMERT

CAM VLAROM SRL- COMERT

B.D.M. IMOBILIARE 2008 SRL – INDUSTRIE

VIMETCO EXTRUSION SRL – INDUSTRIE

TUR FONT DESIGN SRL – INDUSTRIE

BOGDAN BONIPLAST SRL – INDUSTRIE

ROY ALLOY PRODUCT SRL – INDUSTRIE

RAMURI IMPEX SRL – INDUSTRIE

TMK‐ARTROM SA – INDUSTRIE

AGER‐ROM MACHINERY SRL – SERVICII

CATTLEYA DIAMANTUS SRL – SERVICII

JMPD ART PRIMA EXPERT SRL – SERVICII

PIRAMID‐PROIECT SRL – SERVICII

MIN‐D.V. SRL – SERVICII

NIEGO SRL – SERVICII

TRINET SERVICE SRL – SERVICII

BEST SALE SRL – SERVICII

NATURAL SRL – INDUSTRIE

PIRELLI TYRES ROMANIA SRL – INDUSTRIE

NBR‐DELTA TUBE SRL – INDUSTRIE

COSMAR TERMO IZO SRL – INDUSTRIE

TELPACOM NEF SRL – INDUSTRIE

ZIAL SRL – INDUSTRIE

EBERN INDUSTRIAL PLANTS SRL – SERVICII

ENERO PROD SRL – SERVICII

JMPD ART EXPERT FINANCIAR SRL – SERVICII

CONCIS CONSTRUCTII GENERALE SRL – SERVICII

XTREME ECOENERGY GROUP SRL – SERVICII

AGRIMEX 2000 SRL – COMERT

 

Ceremonia de decernare a premiilor s-a desfășurat în prezența unor oficialități de rang înalt din rândul administrației publice centrale și a reprezentanților celor mai performante companii. Cu aceasta ocazie a fost lansat Catalogul Topul Național al Firmelor 2018, editat de Camera de Comerț și Industrie a României, ce prezintă clasamentul celor mai perfomante companii pe domenii de activitate.

La eveniment au fost prezenți și președintele României, Klaus Werner Iohannis și ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm.

Ediția a XXV-a,din 2018, a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel național 12.472 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: 4.381din industrie, 3.478 din servicii, 2.627 din comerț, 307 din turism, 460 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 633 din agricultură, silvicultură și pescuit și 586 din construcții. Cele 12.472 companii au o cifră de afaceri deaproximatix 165 mld. Euro, un profit din exploatare de circa 13,9 mld. Euro și 1.380.304 de salariați.

Conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul reuneşte firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate şi care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, vor fi premiate firmele care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, din cele 30 de grupe, pe cele şase domenii de activitate (cercetare, dezvoltare şi high-tech; industrie; agricultură, pescuit, piscicultură ; construcţii; servicii; comerţ-turism ), şi  cinci clase de mărime (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi întreprinderi foarte mari). „Sunt câteva criterii, înainte de intrarea în top, legate în primul rând de profitul din exploatare şi datoriile la stat. Firmele nu pot să intre în top dacă sunt pe pierdere sau îşi desfăşoară activitatea cu banii statului, neplătind impozitele şi taxele”, a precizat preşedintele CCIA Olt, Dorel Mocan. Din păcate, pe fondul austerităţii agenţilor economici, topul judeţean al firmelor din Olt nu a mai fost organizat din 2014.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here