Șefia Serviciului unei instituții din Olt, scoasă la concurs

1
845

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a scos la concurs  postul de șef serviciu –Serviciul Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 7 decembrie, de la ora 10.00, la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) București.  Candidaţii care doresc să ocupe acest post trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de articolul 54 din Legea numărul 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

 Potrivit anunțului publicat pe site-ul ANFP condițiile de participare la concurs sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţe medicină; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
să deţină gradul de medic specialist sau medic primar într-una din specialităţile: igienă sau sănătate publică și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de  minimum 5 ani. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în perioada 6 noiembrie – 26 noiembrie 2018, inclusiv. În prezent interimatul la șefia Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt este asigurat de dr. Adela Bobeș.

1 COMENTARIU

  1. Se schimba sefii si se majorează salariile din cadrul Ministerului Sănătății,dar condițiile in spitalele din România,respectiv din Slatina sunt din perioada anilor 60.In Spitalul Judetean Olt intrii cu o boală si ieși cu trei boli..De exemplu, in secția de cardiologie al Spitalului Județean Olt sunt condiții insalubre.Saloanele au usile vechi si murdare,caloriferele sunt partial functionale,pardoseala degradată,respectiv instrumentarul medical este uzat .Toaletele sunt ca-n Evul Mediu…Dar pe președintele Consiliului Județean Olt si pe primarul municipiului Slatina nu ii interesează in ce conditii sunt tratati pacientii din Spitalul Judetean Olt,deoarece ei au alte preocupări,respectiv ii preocupa in mod deosebit festivitățile si șpăgile….Poate că domnul senator dr.Renica Diaconescu a incercat si încearcă sa facă ceva bun in acest spital,dar restul au alte preocupari.Oricum,cei obligati si responsabili ca sa schimbe condițiile din Spitalul Judetean Olt vor fi aspru pedepsiți de Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here