Președinte executiv PSD Olt: „Nu cred că este o soluție bună ca doamna Corina Crețu să ajungă premier”

2
341

Numele Corinei Creţu este cel mai vehiculat în PSD pentru a o înlocui pe Vorica Dăncilă, în contextul remanierii guvernamentale.

PSD o ia în calcul, pentru funcţia de prim-ministru, pe comisarul european Corina Creţu, întrucât este un nume credibil în Europa.

Întrebat în legătură cu posibila numire a Corinei Crețu în funcția de premier al României, președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că această propunere nu este, în momentul de față, o soluție bună . Nu cred că este o soluție bună ca doamna Corina Crețu să ajungă premier. Avem un premier în funcție și este absolut irelevant să vorbim, în momentul de față, despre o altă propunere de premier, atâta timp cât Viorica Dăncilă este premier și este un premier foarte bun, a declarat Oprescu.

 

 

2 COMENTARII

  1. Asa este mariuse , pai Corina Cretu sa ajunga premier , dar de fapt tiganu ala dupa esplanada care era cu tine si sa luat de cetateanul ala ca cerea o toaleta , da ala trebuie sa fie premier in prostia ta . Vai de tine si de familia ta pentru ce ai facut in judetul asta

  2. Dar cine sa ajunga premier bai cioroi borat, vreun neam de-al tau de sub Gradiste? Abia ti-ai cumparat libertatea scapand de puscarie si ai pareri despre guvernare , nesimtitule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here