APIA Olt face angajări

0
2280

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea  funcției publice de execuție, vacante, de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Control pe Teren.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă dc licenţă sau echivalentă și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 7 noiembrie, de la ora 9.00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 noiembrie 2018. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de articolul 49, alineatul (1) din Hotărârea Guvernului nr.611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, cu sediul în Str. Arcului nr. 20 sau la  telefon 0249/411.244.