Colonel (r) Ilie RADA a murit!

1
827

Colonel (r) Ilie RADA – 21.07.1928 – 14.10.2018

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt aduce un ultim omagiu celui care a fost Colonel (r) Ilie RADA.

Născut în 21 iulie 1928, în municipiul Petroșani, județul Hunedoara, domnul Colonel (r) Ilie RADA a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Companiilor de Pompieri din Slatina, Pitești, București și la Grupul de Pompieri Covasna.

Între anii 1982 și 1986, a ocupat funcția de Comandant al Grupului de Pompieri Olt, iar în anul 1986 a trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Un om deosebit, un ofițer cu o carieră impresionantă, Colonel (r) Ilie RADA va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut și cu care a lucrat ca un exemplu de profesionalism și devotament.

Suntem alături de familia îndurerată și ne exprimăm profundul regret și întregul sprijin, în aceste momente de grea suferință.

Slujba de înmormântare va avea loc, luni, 15 octombrie, ora 12.00, la Biserica Sfinții Împărați – Sopot, din municipiul Slatina, strada Pitești. Colonel (r) Ilie RADA va fi înmormântat, cu onoruri militare, la Cimitirul Strehareți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here