Câinii de la Sărăcești își caută stăpâni

0
104

Iubitorii de animale sunt invitați sâmbătă, 13 octombrie 2018, la sediul Adăpostului Sărăcești, unde Primăria Slatina, prin Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, va organiza un târg de adopţii canine.
Adăpostul Saracesti este situat pe strada Prunilor, nr.8 (fostul poligon). Târgul va avea programul între orele 10–14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10:00, timpul este nefavorabil, acesta se anulează urmând a se reprograma.
Acte necesare în vederea adopției conf. art 8 alin 3 din Ordonanta de urgență nr 155/2001: Persoanele fizice pot adopta în următoarele condiții:
-vârsta peste 18 ani;
-dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele;
-copie BI/CI;
-dovada venit ( adeverinta salariat/extras cont/talon de pensie).
Adoptia de catre ONG-uri si alte persoane juridice
Dovada spatiului cazare
– contract de inchiriere sau contract de comodat a spatiului
– act propietate
-Copie CUI
-Delegatie
-Stampila

Obligațiile Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adopției sunt următoarele: să sterilizeze și să deparaziteze intern câinele; să identifice câinele și să centralizeze datele proprietarului; să vaccineze antirabic câinele și să aducă la cunoștința proprietarului obligativitatea vaccinării anuale. Toate procedurile efectuate de Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adoptiei  sunt gratuite : sterilizare, microcipare, deparazitare, vaccin antirabic, carnet de sănătate, introducere în RECS. Persoanele care nu au cum să facă dovada veniturilor nu pot adopta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here