DOUĂ PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI, ARESTATE PREVENTIV

0
500

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au reținut 2 persoane, bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

Luni, 08 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism în care se aflau 3 pasageri. Cu ocazia efectuării controlului autoturismului, polițiștii au găsit 88 de pachetedin hârtie, conținând substanțe ce ar fi putut fi droguri.

La fața locului au fost chemați polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, care au ridicat cele 88 pachete din hârtie, ce conțineau fragmente vegetale uscate, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, faţă de doi tineri, de 21 și de 19 ani. 

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați Tribunalului Olt, împotriva acestora fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum illicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.” a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here