Anda Adam a botezat copilul unui cunoscut membru al Clanului Fluture

0
423

Anda Adam a mers weekendul acesta la Slatina, unde a botezat băieţelul lui Cristinel Goman, un membru important al Clanului Fluture, în vârstă de un an şi opt luni. Cântăreaţa anunţase de anul trecut că va lua parte la acest eveniment.

Botezul micuţului a avut loc duminică în jurul prânzului, la catedrala din Slatina. După ce această ceremonie s-a sfârşit, invitaţii au mers la Drăgăneşti-Olt, locul unde cunoscutul membru al Clanului Fluture are casă. La petrecere au fost 20-25 de invitaţi, fiind una mai restrânsă.

„A fost mai restrâns, să spun așa. Vreo 20-25 de persoane au participat la petrecere. Au fost la preot la catedrala din Slatina, apoi au venit la restaurantul lui Cristinel Goman, din Drăgănești, chiar cel de lângă palat. E restaurantul lor, al clanului Fluture… Anda Adam a venit cu vreo 3-4 cunoștințe mai de suflet”, a dezvăluit un apropiat al clanului.

”Botezul trebuia să aibă loc în primăvară, dar problemele pe care le-au avut Cristinel Goman și tatăl său, care a ieșit acum o lună din arestul preventiv, au amânat evenimentul”, a completat acesta.

Sursa: www.wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here