Adevărul trebuie rostit cu mai multă putere: DRAGNEA VA TERMINA PSD-UL!

4
1027

”Puciștii” au avut dreptate; rezultatele pe țară le confirmă spusele: Liviu Drgnea trebuie să facă un pas înapoi!

Nu știu dacă a fost cineva care să anticipeze rezultatele de la acest Referendum, mă refer, în special, la prezența la vot.

Procentul pe țară de 20% este foarte mic, cu toate că mai ales în mass-media s-a trâmbițat că românii vor ieși masiv la vot.

Culmea este că guvernul actual a dispus ca votarea să se facă în două zile: 7 și 8 octombrie.

Mulți au crezut că Biserica Ortodoxă Română, care are cei mai mulți enoriași, alături de Biserica Catolică, vor avea un rol determinant în această acțiune, care sincer, este de natură religioasă și mai puțin de … Constituție.

Nu știu care au fost motivele care i-au ținut pe români departe de urnele de vot, mă refer în țară.

Dar cunosc multe dintre ofurile locuitorilor din județul Olt, identice de fapt, cu cele ale românilor din țară și din afara granițelor.

O primă reticență a lor este legată de cel mai mare partid din România: PSD!

S-a format și accentuat ideea că PSD, prin organizarea Referendumului a avut un anumit scop, doar pentru partid și pentru liderul Liviu Dragnea.

Am auzit mulți olteni, mai ales din mediul rural, altădată oameni de bază ai acestui partid, comentând, acuzând sau argumentând: ”Dragnea vrea să modifice Constituția și să scape de dosare…”, ”Dragnea și PSD vor să ne folosească, să cumpere preoții și apoi să-i ajute la alegeri”, ”Dragnea vorbește de familia tradițională, lăsându-și nevasta pentru una tânără, copilul lui”, ”nu mai am încredere în PSD, toată ziua se ceartă ca la ușa cortului”, ”Cine-s Dragnea și Vâlcov, doi pușcăriași, vor să scape și ne folosesc”, ”Ne dau ca-n antichitate –CIRC și PÂINE. Toată ziua Dragnea ne arată ce-a făcut, pensii mai mari și salarii bune la ăia de-l votează, bugetarii”. ”Nepoții mei mi-au zis să stau acasă, ce să caut eu la votul lui Dragnea”, ”Dragnea-n sus, Dragnea-n jos, m-am săturat de el și de Antena 3”.

Doar în perioada anilor 1990- 1991 am mai întâlnit o asemenea răutate, pornire față de o anumită persoană.

Se creease o psihoză antimonarhie și Regele Mihai, datorită și unei propagande făcute de partidele de stânga, aflate la putere.

Acum PSD trece prin cea mai mare criză de partid pe care a avut-o în toți acești ani!

Opoziția devine din ce în ce mai puternică, iar președintele României a devenit un pion important, mai ales că are un interes personal important (un nou mandat la ”Cotroceni”).

Forțele ostile României, din exterior, se concentrează cu toate puterile – financiare, mass-media, de intoxicare… și pentru slăbirea partidului aflat la guvernare în România.

Uniunea Europeană este cu ochii pe România, pe guvernul slab aflat la putere și pe Liviu Drgnea pe care-l asociază cu slăbirea luptei justiției în țara noastră.

La toate acestea se adaugă un element nou, foarte important: lupte inferne, la vârf, în PSD.

Printre contestatarii lui Liviu Dragnea sunt senatorii de Olt, Paul Stănescu și toată organizația PSD din județul Olt în frunte cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Este incredibil că Județul Olt, printre cele mai puternice puncte din țară ale PSD-lui, a reușit un procent atât de mic, aproximativ 20% prezență la vot.

Oamenii nu mai cred în partid atâta timp cât Liviu Dragnea conduce partidul și influențează componența guvernului României!

Pavel Calciu

 

4 COMENTARII

  1. Mori de ciuda, bolsevicule? Ramaneti ce-ati fost, cel mai imbecil electorat din Romania. Pentru prostia voastra si hotia infractorului din Teleorman este prea putin. Ce-ati facut , nu v-ati unit cu prostimea din Caracal-sau Romanati cum se zice pe la Visina si Urzica?

  2. PSD cu și fără Dragnea este un partid care trage sa moară…Intr-adevar, dacă majoritatea liderilor din PSD nu s-ar fi îmbogățit din banul public,probabil că acum ar fi fost un partid puternic.Dar hoția si dilentantismul din PSD a falimentat clasa politică de stânga.Acest faliment al clasei politice de stânga (socialiștii si social democrații) vor aduce in prim-plan partidele de extremă dreaptă.

  3. Nu ne deranjeaza ca distruge psd ul ci ca distruge romania ,poate sa distruga romania frumoasa din nordul tarii ca oricum pe cea din sud a distruso oprescu si stanescu . Pacat ca am ajuns sa fie un rom la conducerea judetului olt

  4. Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, Dragnea a furat modelul de la analfabeteseu besesq si va distruge partidul ,ha,ha,ha,ha,ha,ha . Cred ca va face ca bssq . Matrozul scufundaseu cand a vazut ca nu-l mai voteaza nici dracu si-a pus una din loaze sa-i faca partid nou ca sa fie primul pe lista si sa poata intra asistat social in parlament ,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha . Asa si Dragnea isi va face un nou partid ca sa fie primul pe lista ,ha,ha ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here