Top 10 cele mai profitabile firme din Drăgănești-Olt

0
818

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Drăgănești Olt care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2017 un profit net cumulat în valoare de aproape 21 milioane RON (adică aproximativ 210 miliarde ROL), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice.

Firma cu cel mai mare profit net în 2017 a fost Industrial Montaj Grup SRL societate care se ocupă cu producția de rezervoare cisterne și containere metalice care a obținut un profit net de 13.400.508 RON. Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Drăgănești Olteste ocupat de Nico – Stil SRL al cărui domeniu de activitate este comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare cu un profit net de 1.832.878 RON. Pladur Grup SRL care are ca domeniu de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale s-a clasat în 2017 pe poziția a treia cu un câștig net de  1.529.506 RON. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net, se află Aprovizionare RK SRL, societate care ca obiect de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase cu un câștig net de 1.039.726 RON. Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2017, este ocupat de Aicoman DDB Construct SRL care are ca domeniu de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale  cu un câștig net de 825.321 RON. Pe locul șase al clasamentului se regăsește Search ADS Interactive SRL- activități de consultanță în tehnologia informației, care în 2017 a avut un profit net de 620.376 RON.

Locul șapte este ocupat de Romat Anticor SRL, societate care se ocupă cu tratarea și acoperirea metalelor cu un profit net de 611.951 RON.

Locul opt în ierarhie este deținut de Magnum Miralex SRL care se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusive orez) plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase cun un profit net de 447.538 RON.

Pe penultima poziție în top zece se află societatea Lten Project SRL, care se ocupă cu activități de arhitectură cu un profit net de 369.216 RON de lei. Topul se închide cu societatea Iris GR SRL care se ocupă cu  comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare băuturi și tutun cu un profit net obținut anul trecut de 239.551 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Drăgănești Olt, conform datelor din situaţiile financiare pentru anul 2017 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice totalizează 20.916.571 RON ”, a precizat Claudia Liana Jurge, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul.

Ilie Bîzoi