Accident cu cinci victime în Radomirești

1
511

Seara trecută, pe Drumul Național DN 6, a avut loc un accident în care au fost implicate o căruță și un autoturism. În urma nefericitului eveniment, un copil de numai șapte ani este în comă la Spitalul din Craiova. Pe lângă acesta, și ceilalți pagageri din căruță au suferit accidentări semnificative: doi copii în vârstă de doi şi şapte ani, un bărbat în vârstă de 26 de ani, care conducea atelajul, şi două femei în vârstă de 29 şi 67 de ani.

În urma cercetării la fața locului, politiștii au stabilit faptul că un barbat, de 43 de ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism, în afara localității Radomirești nu ar fi păstrat o distatnță corespunzatoare față de un atelaj hipo, care nu era semnalizat corespunzator pe timp de noapte, intrând în coliziune cu acesta.

Cei doi conducatori de vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul conducatorul atelajului hipo a rezultat o concentrație de 0.31 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat.

În cauza, polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

1 COMENTARIU

 1. Bună, doamnă / doamnă
  Suntem un grup de ONG-uri care oferă împrumuturi între indivizi, de la
  € 20,000 până la € 9.000.000 cu o rată de 2% pentru un maxim de 65 de ani. Nu vă faceți griji pentru că trebuie să plătiți o taxă unică înainte de a primi fondurile, iar restul va fi făcut de ONG.

  Iată domeniile în care vă puteți ajuta:

  * Financiar
  * Credit ipotecar
  * Credit pentru investiții
  * Împrumut auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linia de credit
  * A doua ipotecă
  * Răscumpărarea creditelor
  * Împrumut personal

  Dacă sunteți interesat, anunțați-ne suma dorită.

  Aici este adresa noastră de e-mail: aureillelaroche@hotmail.com

  Vă mulțumim că ați dorit să transmiteți mesajul pentru a ajuta pe cei care au nevoie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here