Lucrări de anvergură în municipiul Caracal

1
615

Rețeaua de apă și canal din municipiul Caracal va fi extinsă pe încă 14 străzi, valoarea investiției ridicându-se la peste 1,4 milioane de lei. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului din Câmpia Romanațiului, Octavian Stănescu, după ce luni, directorul Compania de Apă Olt (CAO), Cătălin Ușurelu, a declarat că licitația pentru aceste lucrări s-a finalizat.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a postat pe pagina sa de socializare care sunt străzile pe care se va extinde reţeaua de canalizare, dar și reţeaua de alimentare cu apă. „Reţeaua de apă şi canal va fi extinsă pe 9 străzi din Caracal, investiţia Companiei de Apă Olt ridicându-se la peste 1,4 milioane lei. Directorul CAO, Cătălin Uşurelu, a declarat că licitaţia s-a finalizat chiar luni. Compania de Apă Olt va începe la Caracal prima investiție mare pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare. Rețeaua de canalizare se va extinde pe străzile Sabinelor (porţiunea fără case); Pelinului; Frasinului; Carpenului, Paltinului. Reţeaua de alimentare cu apă se va extinde pe următoarele străzi: Craiovei, Gheorghe Magheru, Zorilor, Sabinelor, Spicului, Pelinului, Frasinului, Carpenului, Paltinului”, a declarat Stănescu.

 

1 COMENTARIU

 1. Bună, doamnă / doamnă
  Suntem un grup de ONG-uri care oferă împrumuturi între indivizi, de la
  € 20,000 până la € 9.000.000 cu o rată de 2% pentru un maxim de 65 de ani. Nu vă faceți griji pentru că trebuie să plătiți o taxă unică înainte de a primi fondurile, iar restul va fi făcut de ONG.

  Iată domeniile în care vă puteți ajuta:

  * Financiar
  * Credit ipotecar
  * Credit pentru investiții
  * Împrumut auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linia de credit
  * A doua ipotecă
  * Răscumpărarea creditelor
  * Împrumut personal

  Dacă sunteți interesat, anunțați-ne suma dorită.

  Aici este adresa noastră de e-mail: aureillelaroche@hotmail.com

  Vă mulțumim că ați dorit să transmiteți mesajul pentru a ajuta pe cei care au nevoie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here