Mădălina Ghenea și-a obișnuit fata cu deplasările. A plimbat-o deja prin Europa

0
250

Mădălina Ghenea s-a întors la muncă la doar două luni după ce a născut și nu de puține ori a luat-o pe Charlotte cu ea. Iar asta, chiar dacă joburile au purtat-o peste hotare.

Mamă atipică, actrița și manechinul Mădălina Ghenea n-a stat prea mult pe-acasă, să alăpteze sau să schimbe scutece. A preferat să-și adapteze bebelușul la programul impus de carieră, nu invers, să adapteze contractele sale la îngrijirea micuței. Când Charlotte avea două luni, ea onora deja contractele semnate înainte de a naște!

De multe ori, fetița a însoțit-o nu doar prin țară, ci și peste hotare. Micuța are pașaport de la câteva luni. Și a fost dusă deja de mama ei în mai multe orașe importante din Europa, acolo unde Mădălina a trebuit să fie prezentă la diverse evenimente sau festivaluri de film. Charlotte a fost până acum la Londra, unde tatăl său, Matei Stratan, are o vilă, precum și în mai multe zone din Italia.

O adoarme după metode băbești

Charlotte e o fetiță tare cuminte. Nu i-a dat prea mult de furcă mamei ei, nici acasă, nici în desele lor călătorii. Asta pentru că Mădălina a învățat, de la mama ei și de la alte femei cu experiență din jurul ei, toate metodele băbești prin care poate fi liniștit un copilaș. Inclusiv metoda bunicii sale, de a adormi copiii pe picioare, a adoptat-o Mădălina și o pune acum în aplicare cu Charlotte.

Sursă: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here