Drumul Expres Craiova-Pitești, în linie dreaptă! Viorica Dăncilă: ‘Astăzi au fost desemnaţi câştigătorii contractelor de proiectare şi execuţie’

1
1168

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat luni, la Craiova, că au fost desemnaţi câştigătorii lucrărilor de proiectare şi execuţie a drumului expres Craiova-Piteşti, tronsoanele I şi II.

Cele două tronsoane au o lungime de 58 de kilometri, iar realizarea lor va determina decongestionarea traficului în oraşul Balş şi municipiul Slatina.

Astăzi au fost desemnaţi câştigătorii contractelor de proiectare şi execuţie a drumului expres, în regim de autostradă, Craiova – Piteşti, tronsoanele I şi II. Durata de realizare a acestor contracte este de 36 de luni, perioada de garanţie a lucrărilor este de şapte ani. Execuţia lucrărilor pe cei 58 de kilometri va duce la decongestionarea semnificativă a circulaţiei în localităţile Balş şi Slatina. Domnul ministru Şova este astăzi la Craiova şi va prezenta toate detaliile acestui proiect extrem de important şi aşteptat de către craioveni„, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a participat luni la deschiderea anului universitar la Universitatea din Craiova.

1 COMENTARIU

  1. vai de voi adica acum se proiecteaza drumul pai copii adica prosti faceti repede dar asta nu va fi gata niciodata cat va fi PSD in functie . Cel mai nenorocit partid in frunte cu romul Oprescu stanescu si mot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here