Minoră accidentată pe o trecere de pietoni din Slatina

0
1273

O minoră de 15 ani, din Slatina, a fost lovită duminică seara, pe trecerea de pietoni din zona standurilor cu flori de pe bulevardul A.I. Cuza, de o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani, tot din municipiul Slatina.

  În urma impactului fata a suferit un politraumatism lombar, fiind  transportată la spital pentru investigații amănunțite.

 „Din primele cercetări, polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din municipiului Slatina, în timp ce conducea un autoturism din direcția Prefecturii Olt către Gara, nu ar fi acordat prioritate unei minore de 15 ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe trecere de pietoni semnalizată prin marcaj și indicator rutier, accidentând-o”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), inspectorul principal Alexandra Dicu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.