Slătinenii sunt așteptați să depună cererile pentru tichetele sociale de Crăciun

0
173

Primăria municipiului Slatina a anunțat demararea celui de-al cincilea sezon de distribuire și depunere cereri pentru acordarea de tichete sociale cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun 2018. Cele zece puncte de pe raza municipiului amenajate inițial pentru primirea cererilor se vor menține. Sunt 126 de unități comerciale  pe raza municipiului nostru unde beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale.

Cererile vor putea fi depuse în unul din cele zece puncte amenajate pe raza municipiului Slatina în acest sens: la Primăria Slatina (sediul central- str. Mihail Kogălniceanu, nr.1 și Direcția Economică- str. Toamnei, nr.6), la Direcția de Protecție și Asistență Socială (sediul central- str. Frații Buzești, nr.6, Clubul Pensionarilor- str. Victoriei, Centrul Comunitar de Asistență Medico-Socială- str. Nicolae Bălcescu, nr.22), Direcția Administrare Patromoniu (str. Unirii, nr.28), la Centrul „Complex Servicii pentru persoane adulte cu dizabilități și alte persoane aflate în situații de nevoie Slatina” al DGASPC Olt (str. Centura Basarabilor) și la Compania de Apă Olt (Casieria sediu central- str. Artileriei, nr. 2, Casieria Dispecerat- str. Textilistului și Casieria A.I. Cuza- b-dul A.I.Cuza).

Tichetele sociale vor fi în valoare de 100 de lei și vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Aceste tichete sociale se acordă de două ori pe an, de Crăciun și de Paște, potrivit unui proiect aprobat de Primăria Slatina și vor fi puse gratuit la dispoziția cetățenilor , beneficiarii urmând să le primească la domiciliu, prin intermediul Poștei Române, începând cu luna dinaintea evenimentului ce urmează a fi sărbătorit.

În campanie de Paște, au fost acordat tichete la peste 7.000 de slătineni- persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here