Mădălina Ghenea nu mai ține la siluetă

0
865

Olteanca Madalina Ghenea este, probabil, una dintre putinele femei care fac, in momentul in care apar in public, fac barbatii sa se balbaie necontrolat, zambetul ei fiind, probabil, fatal pentru cei cu probleme cardiace.

Acesta este, probabil, si motivul pentru care, zilele trecute, Madalina Ghenea a preferat sa il trimita pe iubitul ei, Matei Stratan, sa cumpere o pizza, cei doi ajungand in fata unui restaurant de lux care, printre altele, face si asemenea produse.

Iar Matei a coborat fara sa protesteze din bolidul de multe zeci de mii de euro, a mers in restaurantul cu pricina si a cumparat o asemenea bomba calorica, la pachet, lasand-o pe frumoasa Madalina Ghenea singura, in masina. E adevarat, Madalina nu a avut timp sa se plictiseasca cele 10-15 minute cat a lipsit partenerul ei de viata, ea avand o conversatie extrem de animata la telefon, zambetul ei iesind , in repetate raduri, la suprafata.
In sfarsit, Matei se intoarce cu pizza, iar cei doi pleaca spre palatul acestuia din Centrul Capitalei. Odata ajunsi acolo, Madalina a coborat prima din masina, tinand cutia de pizza intr-o maa si gentuta de firma, care costa probabil cat o masina noua, in cealalta.

Cu ochelarii de soare pe figura, Madalina Ghenea ar fi impreisonat pe oricine cu aparitia ei. Nu de altceva, dar imbracata intr-o rochie lejera, neagra, dar care se mula apetisant pe formele perfecte pe care le are, Madalina a ales sa isi puna in evidenta bustul, decolteul tinutei sale fiind, cu siguranta, de natura sa faca orice barbat sa isi piarda capul…
Linistita, ca pe podimurile de moda, Madalina Ghenea s-a indreptat spre poarta vilei in care locuieste cu Matei Stratan si l-a asteptat pe acesta acolo, zambindu-i doar lui, dovedind ca, acum, relatia dintre ei este cat se poate de buna…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here