CSM Slatina-FC Argeș 2-0 (1-0)

0
194

Deși au intrat pe teren cu șansa a doua de reușită, echipa antrenată de Bobi Verdeș a surprins pe toată lumea cu victoria senzațională în fața echipei argeșene, FC Argeș. Datorită acestei victorii, echipa noastră și-a asigurat calificarea în 16-imile de finală, rundă în care intră în competiție grupările din Liga 1.

Grigore Ceapă a fost jucătorul care a deschis scorul dintr-un penalty, obținut de Constantin Radu. Un moment neplăcut pentru echipa noastră a fost accidentarea portarului Gavriș și înlocuirea acestuia cu Priseceanu, pe finalul primei reprize.

Costi Radu a marcat cel de-al doilea gol pentru CSM Slatina. Astfel, echipa slătineană a reușit o victorie de zile mare ce cu siguranță va rămâne un punct de reper în istoria fotbalului oltean.

În tribună s-au aflat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moț, viceprimarul Gigi Vîlceleanu, directorul CSM Slatina, Cătălin Ilie, Silviu Bogdan, oficial al CSU Craiova, Dan Oprescu, selecționerul echipei naționale Under 19 plus 1.000 de slătineni dornici să-și susțină echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here