Deputatul Marius Iancu: „PSD a implementat peste 70% din programul de guvernare”

0
262

Promisiunile din programul de guvernare PSD devin realitate. Deputatul PSD de Olt Marius Iancu susține că peste 70% din măsurile cuprinse în programul de guvernare deja au fost realizate, iar altele urmează să fie puse în aplicare. Parlamentarul mai spune că toate aceste măsuri au avut ca efect cea mai mare creștere economică din Europa, mai mulți bani în buzunarele românilor și începutul unui trai decent în țara lor.

Programul de Guvernare asumat de PSD și votat de romani a fost realizat in proportie de 73%.  Au crescut salariile în sistemul bugetar și s-au acordat vouchere de vacanță, au crescut pensiile și au fost eliminate sau reduse impozitele pentru unele pensii, s-a eliminat CASS pentru toți pensionarii. A crescut indemnizația de creștere a copilului și stimulentul de inserție. Studenții au transport gratuit și burse mai mari. Fermierii au primit la timp și integral subventiile, iar suprafața de teren irigată a crescut cu 40% și apa este gratuită pana la stația de pompare. Peste 9.000 de fermieri au beneficiat de Programul „Tomate românești”. Impozitul pentru microîntreprinderi a fost redus la 1%, numărul contribuțiilor a fost redus de la 9 la 3 și peste 8000 de firme au beneficiat de Programul Start-Up Nation. Acestea sunt o parte din măsurile adoptate de Guvern si Parlament, măsuri care au dus României cea mai mare creștere economică din Europa, mai mulți bani în buzunarele românilor și începutul unui trai decent în țara lor. Sunt rezultatele unei bune guvernări care a pus Romania pe primul loc”, a scris pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

Acest lucru este un semn că guvernanţii au înţeles că numai în acest fel populaţia le va da în continuare girul de încredere.

Ilie Bîzoi