Slatina, mai tânără, mai frumoasă!

3
1689

Primăria Municipiului Slatina în colaborare cu SC Dezvoltare Urbană SRL Slatina continuă campania de reabilitare și modernizare a spațiilor verzi, conturând astfel imaginea unui oraș tânăr și plin de culoare. În ultima perioadă, sute de coșuri de gunoi au fost schimbate, băncile noi au luat locul celor deteriorate, jardinierele au fost înlocuite, iar  unele parcuri, cum este cazul și celui de pe Aleea Castanilor, au fost modernizate din temelii. Aici, în aceste mici colțuri de verdeață, au fost plantați puieți, flori și gazon.

Chiar dacă toamna a venit, punând stăpâniere pe oraș, în ciuda ei, bulevardul arată minunat datorită ghivecelor enorme pline cu flori de toate culorile.

Mai nou, municipalitatea a optat pentru montarea a zeci de opritoare, in zona trecerilor de pieton, alungând astfel posibilitatea șoferilor certați cu legea de a mai pătrunde cu atuoturismele pe trotuar.

Cu fiecare zi ce trece, Slatina devine mai frumoasă, mai tânără, mai verde!

3 COMENTARII

  1. Referitor la acest articol as dori sa filmati si pe strada UNIRII,in zona scolii EUGEN IONESCU.
    Spatiile din zona copacilor,acolo unde se parcheaza, arata jalnic,nimeni de catava ani nu sapa ,nu planteaza gazon, nu matura, de doi ani nu am mai udat spatiile verzi,au aspect desertic.Muncitorii de la DEZVOLTARE RURALA, in zona aceasta lucreaza superficial,doar cand isi aduc aminte.De asemenea sa vedeti si parculetul de langa scoala EUGEN IONESCU,arata jalnic.in primavara ,primaria s.a laudat ca a amenajat toate parculetele,pe aici nu a calcat picior de muncitor.Aici SLATINA NU MAI ESTE ASA FRUMOASA.
    De ce aceste lucrari de infrumusetare se fac numai pe bulevard ?Noi ceilalti nu locuim in acest oras.
    Poate reusiti d.voastra sa ii sensibilizati cu aceste probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here