Mall la Slatina, pe terenul Unităţii Militare

10
3761

În ultima şedinţă ordinară, consilierii locali au votat proiectul privind concesionarea a 75.000 metri pătraţi de teren către un investitor ce are în plan construirea unui mall la Slatina, pe terenul fostei Unităţi Militare.

„Suprafața a fost indicată, a fost prinsă în hotărârea de consiliu local, respectiv 75.000 metri pătrați. […] Etapa următoare va fi o hotărâre de consiliu local în care se va stabili prețul pe metru pătrat, comisia, studiul de oportunitate în care se va indica valoarea investiției, locurile de muncă create.” a declarat Claudiu Stăncioiu, viceprimarul Slatinei.

Investiţia viitoare va cuprinde un supermarket total diferit de cele deja existente în oraş, plus multe locuri de distracţie. Ulterior, mai multe spaţii vor fi închiriate către firmele care doresc să-şi desfăşoare activitatea în noul mall.

Marele spaţiu comercial va fi gata în cel mult doi ani.

10 COMENTARII

 1. Avem magazine suficiente. Cine este mai pretentios, isi permite sa se duca in alt oras mai mare ca sa isi cumpere ce are nevoie.
  Deja este o problema cu locurile de parcare, iar un nou complex ar ingreuna si mai mult traficul.

 2. E bine că nu se face niciun apartament. Suntem singura reședință de județ fără mall sau centru comercial. Un parc și magazin sunt perfecte pe locul fostei unități militare.

 3. Așa da, un mall în slatina este ideal.. mall înseamnă noi locuri de muncă.. mall înseamnă ridicarea standardelor în acest superb oraș..mall înseamnă concurență iar concurență aduce în același timp oferte de prețuri.Deci ar fi o decizie înțeleaptă pt un mall. SUCCES ÎN REALIZAREA ACESTUI OBIECTIV

 4. Foarte bine!Suntem şi noi in rând cu alte orase din țară.De ce în timpul liber să fim nevoiți să mergem în orașele din apropiere care au mall.Aşa,putem ieși şi noi cu copiii şi să petrecem un weekend plăcut şi relaxant în orașul nostru.Şi în plus se vor fi noi locuri de muncă.Mult succes şi să faceți ceva frumos şi de bun gust.

 5. Este f bine daca se creeaza locuri de munca pt slarineni si cei din localitatile limitrofe. E un proiect indraznet dar sa fie si realizabil. Succes initiatorilor si seriozitate din partea antreprenorilor! Suatineti investitia in tineri. Ei sunt viitorul unui stat prosper sa nu ii dezamagim. Stramosii neamului au luptat pt unire sa nu uitam stindardul viitorul neamului e in tineri. Sa le oferim o sansa.

 6. Bani aduc investitorii in piese de schimb complexe pentru automobile…… nu mall .
  Mall ia banii si ii duce la Paris Londra Roma Berlin ce sa faci cu banii in slatina sa vizitezi tunelul lui Moț in progresul sau PODUL DE PESTE OLT CARE STA SA CADA….iesirea spre Pitesti care a blocat circulatia saptamini in sir ce putem spune despre edilii Slatinei ie dei buni ie super sau de succes eu zic ca e cur nacajit.halal gospodari…..fara de cuvinte mai draga…

 7. Cam asta e nivelul Slatinei. Unii încă se cred in comunism, sa le facă primăria apartamente, alții se bucura ca se va deschide un mall, iar o mica parte elucubreaza și arunca elogii “initiatorilor”. Cu asemenea mentalitate nu e nicio surpriza ca trăim intr-un oraș murdar, sufocat de gunoaie și de țărani și din care tinerii deștepți fug și nu mai revin vreodată…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here