Altex Retail Park Slatina se deschide!

1
2372

Parcul comercial Altex Slatina situat lângă Kaufland Centrul Vechi Slatina, Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 29, se află deja la faza finisajelor.

Pe lângă cel mai mare magazin Altex din oraș, parcul comercial aduce și unități ale retailerilor Pepco, Sportisimo, Noriel, Drogerie Markt și CCC.

În același timp cu inaugurarea noului Altex Retail Park Slatina se va deschide și noua galerie comercială din interiorul Kaufland Slatina (unitate care a trecut printr-un amplu proces de modernizare), care aduce și o nouă zonă de food, pe lângă farmacia Sensiblu și un magazin Inmedio modernizat.

Cel mai probabil, inaugurarea Altex Retail Park Slatina se va face la sfârșitul lunii septembrie, sau începutul lunii octombrie.

Sursă: www.moneybuzz.ro

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, pe lângă inaugurarea de mare tam-tam ar trebui văzut și deranjul creat locuitorilor din cartierul învecinat prin molozurile împrăștiate în timp de-a lungul aleii de pe care s-a făcut accesul cu camioanele de pământ,betoane,pietriș etc, care s-au scurs în canalizări și pe asfaltul din jurul blocurilor învecinate. O curățare a acestora ar fi de bun simț din partea constructorilor sau cel puțin măsuri de constrângere din partea Primăriei Slatina.Mulțumesc!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here