Olteni de seamă, invitați la nunta lui Dragnea Jr.

0
1914

Peste 700 de oaspeți a avut fiul lui Liviu Dragnea la nunta considerată evenimentul politico-monden al anului. Mulți dintre ei, grei din politică și oameni de afaceri.

Valentin Ştefan Dragnea (29 de ani), fiul liderului PSD Liviu Dragnea, s-a căsătorit cu modelul Gina Alexandra Tătulescu (28 de ani), fostă Miss Universe România, iar ceremonia a fost urmată de o petrecere la care au participat aproximativ 700 de invitaţi, inclusiv premierul României, miniştri, parlamentari şi primari social-democraţi, dar nu şi primăriţa Gabriela Firea.

Ceremonia religioasă  a avut loc la capela Palatului Snagov, acolo unde a avut loc şi grandioasa petrecere în timp ce cununia civilă a fost oficiată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Petrecerea s-a desfăşurat într-un cort uriaş instalat pe peluza Palatului Snagov şi decorat cu ghirlande şi coşuri cu trandafiri albi, prin mijloc fiind străbătut de o fântână arteziană. Printre cei care au întreţinut atmosfera s-au numărat Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică, şi Călin Geambaşu. Cântăreţul Marcel Pavel, preferatul miresei, a fost cel care a deschis petrecerea cu melodia „Frumoasa mea“, pe care mirii au valsat. Gina Alexandra Tătulescu a avut două rochii de mireasă. 

Olteni de seamă, la nunta anului

Printre sutele de invitați de marcă, s-au numărat și olteni. La mare petrecere au fost invitați: Paul Stănescu și fiul acestuia, Alexandru Stănescu, Renică Diaconescu, Siminica Mirea, Dan Ciocan, Florin Iordache și Darius Vâlcov. Aceștia s-au distrac până în zori, alături de liderul PSD, bucurându-se de muzică bună și mâncare pe ales, pe toate gusturile.

Meniu de 110 euro, plicuri cu sume rotunjite

S-a mâncat bine, s-a mâncat exotic. File de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt și mărar, vol-au-vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde, dar și pate de ficat de pasăre cu aromă de vin de Porto, plus terina din piept de curcan cu ficat.

File de somon la primul fel. Trei feluri de carne la al doilea.

Din meniu nu au lipsit tradiționalele sarmale, care au sosit o data cu muzica de petrecere și de inima albastră a lui Florin Salam.