Tragedie în Olt

0
891

În dimineața zilei de marți, 28 august 2018, Pompierii Gărzii Stoenești, cu o autospecială complexă de stingere și descarcerare, un echipaj SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au fost solicitați să intervină în comuna Stoenești, la ieșirea spre municipiul Caracal, pe D.N. 6 – E 70, la un accident rutier.

În accident a fost implicat un microbuz (8+1 persoane), în care se aflau șase adulți.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, microbuzul se afla în afara părții carosabile, răsturnat pe o parte, iar o femeie încarcerată. Celelalte persoane au fost găsite în afara microbuzului.

Pompierii militari au îndepărtat elemente de caroserie pentru extragerea acesteia, ulterior, femeia, în vârstă de 41 ani, din localitatea Alexandria, fiind preluată de echipajele medicale în  stop  cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar fără rezultat favorabil.

Patru bărbați și o femeie, conștienți, au fost asistați medical la fața locului, iar dintre aceștia, un bărbat și o femeie, cu diverse traumatisme prin accident rutier, au fost transportați la CPU Caracal.

Celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here